Двоюрідному брату Каськіва дозволили їздити на арештованому Porsche

Читать на русском
Родичу колишнього керівника Держінвестпроекту Владислава Каськіва дозволили користуватися заарештованим транспортним засобом.
Олександр Матковськийфото: Судовий репортер

Суд дозволив користуватися заарештованим автомобілем Porsche Cayenne двоюрідному брату колишнього голови Держінвестпроекту Владислава Каськіва Олександру Матковському.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін за результатами розгляду скарги адвоката Матковського, повідомляє «Слово і Діло».

Представник брата Каськіва в скарзі стверджував, що суддя неправомірно наклав заборону на відчуження Porsche Cayenne його клієнта. Також адвокат просив суд скасувати арешт у частині заборони користування автомобілем.

Детектив НАБУ проти задоволення клопотання заперечував, посилаючись на існування ризику пошкодження арештованого автомобіля, що, своєю чергою, може ускладнити виконання вироку суду в частині конфіскації майна.

Вислухавши обидві сторони, суддя вирішив, що клопотання адвоката Матковського підлягає задоволенню. На його думку, відсутні будь-які відомості про те, що з моменту пред'явлення підозри Матковський вчиняв дії, спрямовані на відчуження Porsche Cayenne, щоб уникнути можливої ​​конфіскації.

Нагадаємо, НАБУ затримало двоюрідного брата Каськіва й повідомило йому про підозру. Пізніше суд узяв його під варту з альтернативою застави, а також наклав арешт на його майно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: