В суді Одеси сталась масова бійка, є затримані

Читать на русском
В одному з судів Одеси в п'ятницю при розгляді земельних питань виник конфлікт між представниками двох сторін, який переріс в масову бійку.

В одному з судів Одеси в п'ятницю при розгляді земельних питань виник конфлікт між представниками двох сторін, який переріс в масову бійку.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Одеській області.

«У Приморському районному суді Одеси під час судового засідання між групами підтримки сторін - учасників судового процесу виник конфлікт, який переріс у бійку. Завдяки злагодженим та оперативним діям правоохоронців конфлікт було локалізовано. Наразі 49 осіб доставлені до Портофранківського відділення поліції для встановлення обставин події, після чого їхнім діям буде дана правова кваліфікація», - зазначили правоохоронці.

У поліції розповіли, що анкетні дані усіх доправлених до відділення встановлені, і більшість із них - жителі інших регіонів України.

«Правоохоронці встановлюють мету, з якою чоловіки прибули до Одеси», - додали у прес-службі НПУ.

Радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook повідомив, що суд розглядав справу стосовно земельних ділянок у селищі Затока Білгород-Дністровського району.

Він додав, що чоловіки, які прибули з різних областей до Одеси, спробували зірвати судове засідання.

Раніше суд отримав доступ до документів харківського заводу в справі КБТЗ.

Також суд залишив Савченко під арештом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: