Затриманому НАБУ екс-директору держпідприємства обрали запобіжний захід

Читать на русском
Затриманому Антикорупційним бюро колишньому керівнику одного з держпідприємств обрали запобіжний захід.
Степан Москвич

Затриманому детективами Національного антикорупційного бюро за підозрою в розтраті зерна на суму майже 60 мільйонів гривень колишньому директору Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степану Москвичу обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в 2,6 мільйона гривень.

Таке рішення ухвалив Солом'янський районний суд міста Києва майже місяць тому за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та детектива НАБУ, пише «Слово і Діло».

У своєму клопотанні правоохоронці просили обрати для Москвича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в 64,7 мільйона гривень, зазначивши, що дії підозрюваного призвели до розтрати майже 60 мільйонів гривень.

Однак суд визнав таку суму непомірною для екс-директора Луцького КХП №2 й призначив йому заставу в 2,643 мільйона гривень. У разі внесення вказаної суми на підозрюваного покладуть наступні зобов'язання: прибувати за першою вимогою; не відлучатися з місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утриматися від спілкування з фігурантами справи; здати закордонні паспорта та носити електронний браслет.

Нагадаємо, суд заарештував бізнес і майно екс-директора Луцького КХП №2 Степана Москвича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: