Затриманий НАБУ екс-директор держпідприємства два місяці пробув без обов'язків

Читать на русском
В Антикорупційних правоохоронних органах згадали про продовження обов'язків колишньому керівнику держпідприємства.
Степан Москвич

Підозрюваному детективами НАБУ в розтраті зерна на суму майже 60 мільйонів гривень колишньому директору Луцького комбінату хлібопродуктів №2 Степану Москвичу поновили дію всіх обов'язків, у тому числі носіння електронного браслета.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду відповідного клопотання, повідомляє «Слово і Діло».

Зазначається, що дія обов'язків, покладених на Москвича рішенням суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, завершилася 15 лютого. Прокурор САП наголошував, що постановою керівника прокуратури Назара Холодницького термін досудового розслідування продовжено до 19 квітня, в зв'язку з чим є необхідність повторно покласти на підозрюваного обов'язки.

Москвич та його адвокат виступали проти задоволення клопотання. На їхню думку, дане клопотання не відповідає вимогам ст. 200 КПК України. Також захист вважає, що пред'явлена підозра є необґрунтованою і не підтвердженою відповідними доказами.

Вислухавши обидві сторони, суддя ухвалив рішення задовольнити клопотання і покласти на підозрюваного обов'язки на 16 днів, тобто до 19 квітня включно. Так, Москвич зобов'язаний: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з с. Боратин Луцького району Волинської області; повідомляти про зміну місць проживання та роботи; утримуватися від спілкування зі свідками у цій справі; здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний браслет.

Нагадаємо, суд наклав арешт на бізнес і майно екс-директора Луцького КХП №2.

Раніше Москвич вніс заставу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: