У Криму перевірять усіх жителів з українськими паспортами

Читать на русском
Влада РФ заявила про плани посилити контроль за міграцією кримчан з українськими паспортами. Також Путін сьогодні прибув до анексованого Криму.

В анексованому Росією Криму заявили про плани посилити контроль за «неконтрольованою міграцією кримчан з українськими паспортами».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням місцеві видання.

Ви тримайтеся там. Частіше, ніж до Криму, Путін їздить лише до ПетербургаРосійський президент за три з гаком роки анексії Криму навідався на півострів 8 разів. Частіше він їздив лише до рідного Петербурга.

Зазначається, що так званий «заступник голови Ради міністрів» окупованого Криму Ігор Михайличенко заявив, що питання посилення контролю за «неконтрольованою міграцією кримчан із використанням українських паспортів» буде вирішуватися на федеральному рівні. Повідомляється, що на засіданні так званої «прикордонної комісії» він говорив про необхідність збільшити кількість відеокамер на пунктах пропуску адміністративного кордону між анексованим півостровом і Херсонською областю.

Представник окупантів заявив, що безконтрольне використання українських паспортів нібито може призвести «до проникнення на територію Росії кримінальних елементів, а також вихідців із країн із підвищеною терористичною активністю».

Як відомо, президент Росії Володимир Путін у п'ятницю, 23 листопада, прибув до анексованого Криму.

Раніше Путін заявив, що український Севастополь «юридично завжди був у складі Росії».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: