Окупанти в Криму відреагували на заяву України щодо просідання мосту

Читать на русском
У прес-службі Керченського мосту заперечують інформацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб про його просідання.

У прес-службі Керченського мосту заперечують інформацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб про його просідання.

«Зараз ваш настрій зміститься у бік веселощів, а я буду на місці завжди», - сказано у повідомленні, пише «Слово і Діло».

Частина Керченського мосту впала у водуУ той момент, коли будівельники за допомогою домкратних систем опускали на опори керченського мосту один з залізничних прольотів, він нахилився і впав у воду.

Так званий «глава комітету кримського парламенту з міжнаціональних відносин» Юрій Гемпель заявив, що «інформація українського відомства - міф», пишуть РИА Новости.

«Явна інформаційна брудна брехня, яка не має нічого спільного з реальністю. Міст знаходиться під постійним наглядом інженерно-технічних служб, і ніяких сумнівів в його міцності немає. Міст міцний і буде на віки служити Росії. Запрошуємо до Криму проїхатися по Кримському мосту українських політиків і самим переконатися, наскільки міцний й необхідний міст громадянам Росії, побачити велич й масштабність цього грандіозного будівництва», - сказав він.

Раніше в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб заявили, що супутникова зйомка зафіксувала зміщення Керченського моста, який з'єднує окупований Крим і Росію.

Керченський міст з'єднує окупований Крим і Краснодарський край (РФ). Відкриття мосту відбулося 15 травня 2018 року. Вартість будівництва склала 6,9 млрд руб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: