Окупанти відкрили Керченський міст для вантажного транспорту

Читать на русском
Тимчасове обмеження руху фур вагою понад 3,5 тонни з моменту відкриття Кримського моста діяло на автодорожніх підходах з боку Краснодарського краю та з боку Криму.

Міст через Керченську протоку до анексованого Криму, який ввели в експлуатацію для легкових машин та автобусів у травні, в понеділок, 1 жовтня, відкривається для руху вантажного транспорту.

Про це повідомляє прес-центр проекту «Кримський міст», пише «Слово і Діло».

Як домогтися компенсації за затримання українських суден РФ?У ніч на суботу, 1 вересня, берегова охорона ФСБ РФ затримала на шляху з Маріуполя поблизу Бердянська український балкер Amadore.

«У понеділок, 1 жовтня, знімаються всі обмеження, що діяли на новій ділянці автодороги А-290 на Кримському мосту на період високого курортного сезону», – йдеться в повідомленні.

Відзначено, що раніше винятки передбачалися лише для вантажного транспорту будівельників Керченського мосту й траси Таврида. Тимчасове обмеження руху фур вагою понад 3,5 тонни з моменту відкриття Кримського моста діяло на автодорожніх підходах з боку Краснодарського краю та з боку Криму.

«Обмеження були пов'язані з поетапним запуском руху на цих ділянках траси й необхідністю гарантування безпечного наскрізного проїзду автотранспорту в період пікових навантажень під час високого курортного сезону», – пояснили в інформаційному центрі.

Раніше Велика Британія запровадила санкції проти будівельників Керченського мосту.

Також нагадаємо, в НАТО відреагували на відкриття Керченського мосту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: