Справа «Вог Аеро Джету»: суд відмовив САП у відстороненні залізничника

Читать на русском
Столичний райсуд відмовив антикорупційному прокурору в продовження відсторонення від посади начальника відділу філії УЗ.
Солом'янський суд Києва

Суд відмовився продовжувати відсторонення Андрія Бондаренка від посади начальника відділу нафтопродуктів управління обліку нафтопродуктів і складського господарства філії «Центру забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця».

Таке рішення ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ганна Сергієнко за результатами розгляду клопотання прокурора, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Юрій Олефір подав клопотання про продовження терміну відсторонення Бондаренка від посади. Прокурор вказував, що досудове розслідування хоч і завершене, але ризики приховування підозрюваним від правоохоронців, знищення, спотворення або приховування речових доказів і перешкоджання розслідуванню іншим чином існують.

Бондаренко та його адвокат виступали проти задоволення клопотання.

Вислухавши обидві сторони, суддя відмовив прокурору.

У коментарі журналісту «Слова і Діла» прокурор САП Віталій Кравець повідомив про те, що прокуратура подасть апеляційну скаргу на це рішення.

Нагадаємо, Київський апеляційний суд не скасував відсторонення залізничника. Також суд продовжив відсторонення Бондаренка. Раніше суд відсторонив його від посади як забезпечення провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: