Правоохоронці посилили патрулювання в центрі Києва

Читать на русском
Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не конфліктувати та не влаштовувати провокацій.

Працівники поліції міста Києва, патрульні поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України несуть службу в посиленому режимі в зв'язку з проведенням в центрі Києва акції власників автомобілів з європейською реєстрацією.

Як повідомляє у вівторок, 20 листопада, відділ комунікації поліції Києва, на охорону громадської безпеки задіяні понад 800 правоохоронців, передає «Слово і Діло».

«Згідно з поданими заявками, сьогодні в столиці запланована низка заходів, у тому числі акція власників автомобілів із іноземною реєстрацією. Незважаючи на те, що в урядовому кварталі через проведення заходів ускладнений рух транспорту, просимо водіїв врахувати цю інформацію й обрати інші маршрути проходження», – повідомляють у поліції.

Правоохоронці закликають організаторів та учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не конфліктувати й не влаштовувати провокацій.

Раніше повідомлялося, що 20 листопада водії автомобілів з європейською реєстрацією (так звані «евробляхи») перекрили рух на вул. Грушевського в Києві, внаслідок чого рівень заторів у центрі, за даними Google.Maps, піднявся до «високого».

Нагадаємо, в Рівному «євробляхери» заблокували митницю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: