Бойко прокоментував своє виключення з «Опоблоку»

Читать на русском
Співголова партії Опозиційний блок, який став єдиним кандидатом у президенти від об'єднаних опозиційних сил, Юрій Бойко заявив про створення парламентської групи Опозиційна платформа – За життя.

Співголова партії «Опозиційний блок», який став єдиним кандидатом у президенти від об'єднаних опозиційних сил, Юрій Бойко заявив про створення парламентської групи «Опозиційна платформа – За життя».

Про це він розповів у кулуарах ВР журналістам у вівторок, 20 листопада, пише «Слово і Діло».

«Ви знаєте, що в нас 9 листопада сталася подія. Ми з партією «За життя» підписали політичну заяву про створення «Опозиційною платформи – За життя», і в продовження цього ми створюємо парламентську групу «Опозиційна платформа – За життя», – підкреслив Бойко.

«Ми створюємо парламентську групу «Опозиційна платформа – За життя». «Опозиційний блок» залишається в минулому, ми йдемо далі, об'єднуючи всю опозицію. І така парламентська група буде створена в парламенті найближчим часом. Я думаю, що це правильний крок, тому що опозиція має об'єднуватися, йти вперед і проявляти себе як реальна опозиція на противагу діям сьогоднішньої влади», – сказав він.

Раніше стало відомо, що нардеп Євгеній Мураєв залишив партію «За життя».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: