Бойко та Рабінович створили «Опозиційну платформу – За життя»

Читать на русском
Юрій Бойко та Вадим Рабінович підписали угоду про створення Опозиційної платформи – За життя.

Співголова політичної партії «Опозиційний блок» та однойменної парламентської фракції Юрій Бойко й позафракційний народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович підписали угоду про створення «Опозиційної платформи – За життя».

Як пише «Слово і Діло», підписання відповідного документа політиками відбулося в п'ятницю, 9 листопада, в кулуарах Верховної Ради, інформує «Інтерфакс-Україна».

Також стало відомо, що новостворена «Опозиційна платформа – За життя» в листопаді визначиться з єдиним кандидатом на президентських виборах, які відбудуться в березні 2019 року, а її представники разом братимуть участь у парламентській кампанії.

«Ми досягли згоди визначити в листопаді 2018 року єдиного кандидата від «Опозиційної платформи – За життя» на наступних президентських виборах», – ідеться в тексті угоди, підписаної співголовою партії «Опозиційний блок» та однойменної парламентської фракції Юрієм Бойком і позафракційним нардепом, лідером партії «За життя» Вадимом Рабіновичем у п'ятницю в Києві.

Крім того, в документі наголошується, що сторони досягли згоди про спільну участь представників платформи в парламентських виборах.

Раніше «Слово і Діло» писало про кастинг на другий тур: як кандидати обирають собі пару.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: