Мураєв залишив партію «За життя»

Читать на русском

Ми створюємо партію, в якій не буде випадкових людей. Я готовий встати попереду і запропонувати Україні проект країни, якого у неї ніколи не було - сказав Мураєв.

Народний депутат Євген Мураєв вийшов зі складу партії Вадима Рабіновича «За життя».

"НАШЕ ВРЕМЯ ПРИШЛО". Евгений Мураев вышел из партии "За життя"Евгений Мураев

Про це він повідомив у відповідному відео на Youtube, пише «Слово і Діло».

Нардеп повідомив, що ніколи не розумів, як люди, яким доля дає шанс увійти в історію, не використовують його, або розмінюють на непотрібні речі. Також Мураєв відзначив, що навколо нього стає все менше тих, кому хочеться потиснути руку, тому що багато хто поміняв своє слово на гроші. Але, на щастя, залишилося небагато своїх людей, і на майбутніх виборах в 2019 році з ними потрібно почати заново відбудовувати Україну, яку до цього перетворили в країну політики. «Прибрати звичайне і політичне сміття з наших вулиць і почати жити», - закликав Мураєв.

«За час мого мовчання, я провів безліч зустрічей і переговорів з однопартійцями. Ми вирішили залишити політпроект «За життя» В. Рабіновича. Ми заберемо людей, ідеї, вашу довіру і підтримку. Для нас політика - не бізнес-проект, здатний забезпечити ситу старість і не зготоване на швидку руку ток-шоу. Ми створюємо партію, в якій не буде випадкових людей. Я готовий встати попереду і запропонувати Україні проект країни, якого у неї ніколи не було», - повідомив Мураєв.

Раніше після заяви про Сенцова Мураєв подав чотири позови про захист честі до Подільського, Шевченківського та Печерського районних судів міста Києва. Відповідачами в них вказуються народні депутати Сергій Пашинський та Андрій Тетерук із фракції «Народного фронту», а також двоє журналістів – Айдер Муждабаєв та Юрій Бутусов. Через скандальну заяву Мураєва низка журналістів та політиків висловили критику на адресу нардепа. Своєю чергою Мураєв записав відео з вибаченнями.

Також нагадаємо, що Мураєв подав до ГПУ заяву на Пашинського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: