Зведення ООС: 10 обстрілів, є поранені українські військові

Читать на русском
Бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Вільний, Травневе, Степне, Березове, Новотроїцьке та Гнутове.

Упродовж поточної доби окупаційні війська на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, 5 з яких із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє у Facebook прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Чому Україні важливо залучити турецьких миротворців на Донбас?Порошенко запропонував Туреччині увійти до складу майбутньої миротворчої місії ООН на Донбасі. Оцінили ініціативу експерти.

За його даними, бойовики відкривали прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Вільний, Травневе, Степне, Березове, Новотроїцьке та Гнутове.

Зазначається, що по оборонних укріпленнях наших військ неподалік Жолобка противник стріляв ще й з мінометів калібру 82 та 120 мм. Таку ж зброю російські загарбники застосували у районі Чермалика.

При цьому в штабі наголосили, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем українських військових.

Як повідомлялося, під час бойових дій на сході України 19 листопада поранення отримали два військовослужбовці Об'єднаних сил.

18 листопада на Донбасі бойовики відкривали вогонь 8 разів, втрат серед українських військових не було.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала невідведені «Гради» бойовиків.

Раніше в СЦКК повідомляли, що бойовики на Донбасі продовжують порушувати угоди про відвід важкої техніки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: