У Києві анонсували навчання з рятувальниками

Читать на русском
20-22 листопада у столиці проходитимуть масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій.
Ілюстративне фото.

Київська адміністрація попереджає мешканців, що 20 та 21 листопада в місті проведуть масштабні навчання з увімкненням сирени та застосуванням великої кількості рятувальної техніки.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба КМДА.

В Україні на дотримання пожежної безпеки позапланово перевірили більш ніж 33 тисячі об'єктівПід час позапланових перевірок пожежної безпеки усунули більш ніж 108 тисяч порушень вимог законодавства.

«20-22 листопада в столиці проходитимуть масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період», – ідеться в повідомленні.

Міська влада звертає увагу,що 20 листопада навчання проводитимуть із можливим запуском електросирен в Оболонському районі, а 21 листопада – в Дніпровському та Деснянському районах.

«Закликаємо мешканців міста не панікувати в разі пересування містом великої кількості аварійної-рятувальної техніки (до навчань будуть залучені понад 50 одиниць техніки), включення сирени та з розумінням ставитись до можливих незручностей через практичне відпрацювання загальноміських навчань», – ідеться в повідомленні.

20 листопада навчання проходитимуть на територіях ПАТ «Київський вітамінний завод» та Київського палацу дітей та юнацтва в Подільському районі (подолання наслідків несприятливих погодних умов), на пункті пропуску на в'їзді до Києва в Облонському районі (відпрацюють заходи з обмеження проїзду містом вантажівок під час снігопаду) та на ПрАТ «Оболонь» (витік аміаку).

21 листопада навчання відбудуться на території Київського інституту водного транспорту, КП «Київшляхміст», заводу «Генератор» та Міської дитячої клінічної лікарні №2 (тут відпрацюють евакуацію населення та ліквідацію сильного підтоплення).

Також цього дня на території ТОВ «Євро-Реконструкція» тренуватимуться долати наслідки прориву тепломережі.

Рятувальники назвали місця в Києві, де найбрудніше повітряМетеорологічні умови, що сприяють накопиченню шкідливих домішок в приземному шарі атмосфери, збережуться в столиці до 3 серпня.

На територіях ПАТ «Київмедпрепарат», дирекції «Автотранспошта» ПАТ «Укрпошта», КП «ШЕУ Святошинського району» та Національного університету харчових технологій відпрацюють практичні заходи під час введення воєнного стану.

Раніше стало відомо, що Київ закупив нову спецтехніку для зими.

Також «Слово і Діло» писало, чому перший сніг у Києві спровокував транспортний колапс.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: