Рятувальники назвали місця в Києві, де найбрудніше повітря

Читать на русском
Метеорологічні умови, що сприяють накопиченню шкідливих домішок в приземному шарі атмосфери, збережуться в столиці до 3 серпня.

У Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє ДСНС.

Названі країни з найчистішим повітрямУ Фінляндії найкраща в світі якість повітря, згідно з даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ).

«За повідомленням Укргідрометцентру, 30 та 31 липня 2018 р. у м. Києві спостерігаються метеорологічні умови, що сприяють накопиченню та утриманню шкідливих домішок у приземному шарі повітря. За даними постів спостереження ЦГО ім. Бориса Срезневського, рівень забруднення діоксидом азоту досяг 5-6 середньодобових ГДК (гранично-допустима концентрація), в районах площ Бессарабської та Деміївської; Оболонського проспекту; вулиці Довженка та проспекту Перемоги. Рівень забруднення формальдегідом досяг 5-7,5 середньодобових ГДК, в районах площ Бессарабської та Деміївської; проспектів Оболонського та Перемоги, бульвару Л.Українки та вулиць Довженка, Попудренка, Каунаська», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такі метеорологічні умови за прогнозом Гідрометцентру (антициклональний характер погоди, денна висока температура та нічні затримуючі шари повітря) утримаються в м. Києві до 3 серпня.

Раніше повідомлялося, що до Києва не пускатимуть вантажівки через прогноз погоди.

Також синоптики прогнозували спекотну і задушливу погоду.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: