Опалення в Смілі: подали газ до 15 котелень із 20

Читать на русском
У Смілі чотири котельні вже працюють на подачу тепла, решта - в процесі запуску і виходу на робочий температурний режим. Газ подали на 15 котелень.

Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко повідомив, що в місті Сміла Черкаської області газ подали у 15 котелень з 20.

Як пише «Слово і Діло», про це він інформував на своїй сторінці в Facebook.

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

«Газ поданий вже на 15 котелень з 20, до яких підключена соцсфера 77 будинків з 152, дев'яти шкіл, трьох лікарень, восьми дитсадків», - написав Зубко.

За його словами, чотири котельні працюють на подачу тепла, решта - в процесі запуску.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко 15 листопада доручив включити опалення в Смілі і очікує від правоохоронців реакції на зрив опалювального сезону в місті.

Також повідомлялося, що владі Сміли для входження в опалювальний сезон буде надано короткостроковий кредит на 25 млн грн.

14 листопада жителі Сміли пікетували Кабмін. Компанія, яка надавала послуги за поданням тепла, заборгувала постачальнику газу понад 100 млн гривень. Через це в місті без тепла житлові будинки, лікарні, дитячі садки і школи.

Раніше жителі Сміли через відсутність тепла пікетували міськраду.

Поліція відкрила справу через відсутність тепла в Смілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: