Мер Сміли просить Гройсмана втрутитися в ситуацію з опаленням міста

Читать на русском
Міський голова Сміли заявив, що через відсутність теплопостачання в місті склалася катастрофічна ситуація. Він приїхав до Гройсмана.

Міський голова Сміли Черкаської області Олексій Цибко заявив, що через відсутність теплопостачання в місті склалася катастрофічна ситуація.

Як пише «Слово і Діло», про це Цибко сказав у середу, 14 листопада, в ефірі «112 Україна».

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

«Ситуація катастрофічна, з кожним днем температура стає нижчою. Ми злили воду із системи опалення. В Кабміні я б хотів звернутися до уряду й сказати, що суспільство на межі соціального зриву, й сьогодні відрядили свого міського голову на переговори до Кабміну. Я проситиму втручання голови уряду Гройсмана в ситуацію, яка склалася в місті», – зазначив Цибко.

Нагадаємо, напередодні в Смілі через відсутність опалення мітингували місцеві жителі.

Також повідомлялося, що до лікарні Сміли призупинена шпиталізація. Зазначалося, що відсутність теплопостачання пов'язане з невиплатою колишнім постачальником газу багатомільйонних боргів компанії «Енергоінвест».

Поліція порушила справу через відсутність тепла в Смілі.

Зазначимо, кримінальну справу також відкрили через ситуацію з опаленням у Кривому Розі, де сьогодні вже запустили всі котельні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: