У Смілі надзвичайний стан не оголошували – міськрада

Читать на русском
У Смілі Черкаської області через відсутність опалення в житлових будинках надзвичайний стан не оголошували, повідомили в мерії.

У місті Сміла Черкаської області надзвичайний стан через відсутність опалення не оголошували.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 12 листопада, заявили у виконавчому комітеті Смілянської міськради, повідомляє УНН.

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

«Рішення про введення надзвичайного стану в Смілі не приймалося. Немає указу президента, рішення Верховної Ради. Аварійної ситуації в Смілі немає. У нас просто немає лімітів газу. Це надзвичайна подія, яка може привезти до надзвичайної ситуації», - пояснили в мерії.

Раніше в деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що з 12 листопада через відсутність опалення в місті Сміла введуть надзвичайний стан.

Також повідомлялося, що у зв'язку з відсутністю тепла 11 шкіл у місті Сміла Черкаської області призупинили освітній процес і перейшли на дистанційне навчання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: