У «ЛНР» розповіли, хто отримав перемогу на «виборах»

Читать на русском
У Луганську стверджують, що Леонід Пасічник набрав 68,3 відсотка голосів. А явка на виборах нібито склала 77 відсотків.

Виконувач обов'язків глави самопроголошеної «ЛНР» Леонід Пасічник переміг на «виборах».

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомляють сепаратистські ЗМІ з посиланням на голову місцевої «виборчої комісії» Олену Кравченко в понеділок, 12 листопада.

Вибори в ОРДО: ярмарки та розіграші біля місць голосування – фотоБюджетників і студентів зобов'язали прийти на вибори в ДНР. Людей також заманювали розіграшами призів та ярмарками продуктів.

Стверджується, що Пасічник набрав 68,3% голосів. За Олега Коваля проголосували 16,55% виборців, за Наталію Сергун – 7,95%, за Людмилу Руснак – 5,9%. Недійсними визнані 1,3% «бюлетенів».

Явка на «виборах» нібито склала 77%.

Також відомо, що на «виборах» глави «ДНР» перемагає Денис Пушилін із 60,9% голосів. Роман Храменков набрав 14,1%, Олена Шишкіна – 9,2%, Роман Євстифеєв – 7,8%, Володимир Медведєв – 6,4%. У Донецьку опрацювали 97,52% «бюлетенів». Стверджується, що явка перевищила 80%.

Нагадаємо, сепаратисти оголосили про рішення провести 11 листопада так звані «вибори» в «Л/ДНР» через тиждень після загибелі в Донецьку глави «ДНР» Олександра Захарченка. У Москві тоді проведення цих «виборів» назвали «необхідноїю в сьогоднішніх умовах мірою». Про це заявляв представник РФ у контактній групі з врегулювання на сході України Борис Гризлов.

Україна, ЄС, США, ОБСЄ назвали «вибори», що готуються, незаконними й такими, що суперечать Мінським угодам, закликавши відмовитися від них.

Також минулого тижня голова СБУ Василь Грицак оприлюднив «результати» майбутніх «виборів» у «Л/ДНР». За даними спецслужби, Пушилін мав набрати 55%, Пасічник – 63%. «Явку мають показати 70% виборців», – заявив Грицак.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: