Путін розповів про зустріч з Трампом в Парижі

Читать на русском
Деякі ЗМІ пишуть, що на робочому сніданку в Єлисейському палаці президенти США і РФ не мали можливості приватної розмови.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що йому вдалося поспілкуватися з американським лідером Дональдом Трампом у Парижі.

Як пише «Слово і Діло», про це в неділю, 11 листопада, повідомляє РІА Новости з посиланням на джерела.

Зазначається, що Путін назвав хорошою свою бесіду із Трампом.

Водночас прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що Путін і Трамп привітали один одного під час робочого сніданку в Парижі, але можливості поспілкуватися не було, пише ТАСС.

«Путін і Трамп буквально привіталися «на ногах» під час обіду. Переговорити можливості не було», - сказав він.

За словами прес-секретаря, після робочого сніданку Путін відправився на Міжнародний форум світу.

«Трамп залишив Єлисейський палац. Сказали один одному: «До зустрічі», - додав Пєсков.

Як пише ТАСС із посиланням на джерело, на робочому сніданку в Єлисейському палаці президенти США і РФ сиділи на певній відстані один від одного і не мали можливості поговорити. Спочатку повідомлялося, що місця лідерів будуть поряд, проте пізніше стало відомо, що офіційна розсадка змінилася.

«Дійсно, Єлисейський палац змінив розсадку лідерів за столом перед початком робочого сніданку. У підсумковій версії президенти Росії і США Володимир Путін і Дональд Трамп сиділи один навпроти одного і не мали можливості поговорити», - зазначило джерело.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін коротко поспілкується зі своїм американським колегою Дональдом Трампом у Парижі.

Нагадаємо, 11 листопада в Парижі проходять урочисті заходи, присвячені 100-річчю від дня закінчення Першої світової війни. До французької столиці прибуло близько 70 делегацій і лідерів держав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: