Стало відомо, чи зустрінуться Порошенко і Путін віч-на-віч у Парижі

Читать на русском
Представниця українського президента наголосила, що може бути тільки прозора розмова, лише при свідках

Двосторонньої зустрічі віч-на-віч між президентом України Петром Порошенко та лідером Російської Федерації Володимиром Путіном у Парижі 11 листопада бути не може.

Про це заявила представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко, пише Слово і Діло

«Будуть різні зустрічі, але неможлива одна зустріч – у форматі Порошенко – Путін один на один. Такого не буде. Знаючи, як Путін викривляє всю цю ситуацію, – нічого про Україну без України», - заявила Луценко.

«Може бути багатостороння зустріч, при свідках, наприклад «нормандський формат», країни Будапештського меморандуму, але жодної зустрічі віч-на-віч із Путіним бути не може»,- сказала чиновниця.

Макрон зведе Порошенка, Путіна й Трампа в Парижі. Чи зможуть домовитися?Український президент візьме участь у святкуванні 100-річчя кінця Першої Світової війни, куди також приїдуть Трамп і Путін.

Також, представниця українського президента наголосила, що може бути тільки «прозора розмова, лише при свідках і лише із серйозними аргументами».

Нагадаємо, Путін запропонував організувати зустріч із Трампом на полях заходів на честь 100-річчя завершення Першої світової війни в Парижі, 11 листопада.

Своєю чергою радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон повідомив, що Трамп запросив Путіна відвідати Вашингтон у 2019 році.

Раніше Путін назвав місто, в якому готовий зустрітися з Трампом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: