З'ясувалося, про що говорив Порошенко на саміті Європейської партії

Читать на русском
Глава держави наголосив на необхідності збільшення міжнародного тиску на російську сторону з метою звільнення українських політичних в'язнів.

Під час візиту до Фінляндії президент України Петро Порошенко виступив на саміті Європейської народної партії і висловив подяку європейським лідерам за підтримку і солідарність з Україною.

Про це в середу, 7 листопада, повідомила прес-служба глави держави, пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: чи має право Савченко балотуватися та що з цього вийдеСестра народного депутата Віра Савченко розповіла, що Надія, яку підозрюють в організації теракту, планує йти в президенти.

Відзначається, що Порошенко закликав ЄС зберегти і посилити антиросійські санкції та засудити заплановані на 11 листопада фейкові вибори на Донбасі.

«Україна є форпостом у протидії головному виклику європейської безпеки і стабільності - російській гібридній агресії», - вказав президент.

Крім того, глава держави наголосив на необхідності збільшення міжнародного тиску на російську сторону з метою звільнення українських політичних в'язнів. Також Порошенко підкреслив, що 2019 рік стане визначальним для України і ЄС та одним із пріоритетних завдань буде спільна відповідь на втручання Росії у виборчі процеси.

Раніше Порошенко прокоментував договір з Варфоломієм.

Також нагадаємо, президент заявив, що Росія буде втручатися у вибори в Україні і ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: