Росія втручатиметься у вибори в Україні та ЄС – Порошенко

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявляє, що Росія прагне підірвати єдність Євросоюзу й втручатиметься в перебіг виборів як в Україні, так і в країнах ЄС.

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Росія прагне підірвати єдність Євросоюзу й втручатиметься в перебіг виборів як в Україні, так і в країнах ЄС.

Вибори-2019: чи має право Савченко балотуватися та що з цього вийдеСестра народного депутата Віра Савченко розповіла, що Надія, яку підозрюють в організації теракту, планує йти в президенти.

Про це Порошенко заявив на міжнародній конференції високого рівня «Уроки гібридного десятиліття: що необхідно знати для успішного просування вперед», передає прес-служба українського президента, пише «Слово і Діло».

«Мета цієї гібридної війни підірвати підвалини не України, а всього демократичного світу. Не стільки прямими ударами, скільки ізсередини. І готується вона (РФ) не лише до українських виборів, а до виборів Європарламенту. Дуже активно. І до виборів у окремих країнах Європейського Союзу. Для чого? Щоб підірвати єдність Європейського Союзу. І зараз є чітке розуміння: а навіщо йти на Європу війною, якщо можна вихолостити саму європейську ідею? А навіщо завойовувати когось фізично, якщо це можна зробити духовно й ментально?», – зазначив Порошенко.

Раніше Росія в Мінську офіційно заявила про визнання виборів на Донбасі.

Також нагадаємо, вісім країн закликали РФ скасувати «вибори» на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: