Ставицький просить допитати його в суді разом із Януковичем – відео

Читать на русском
Ставицький звернувся в прямому ефірі до адвокатів екс-президента України Віктора Януковича і правоохоронних органів України з прохання допитати його в суді

Екс-міністр енергетики і вугільної промисловості України (2012-2014 років) Едуард Ставицький звернувся в прямому ефірі ILand TV до адвокатів екс-президента України Віктора Януковича і правоохоронних органів України з прохання допитати його в суді.

Як пише «Слово і Діло», політик стверджує, що він має дані, що можуть вплинути на процес, який проходить у Оболонському суді міста Києва.

Эдуард Ставицкий. Эксклюзивное интервью по делу Януковича [Анонс]ILand TV

«Я заявив адвокатам, підписав заяву, направляю в компетентні органи України, а саме - Генеральну прокуратуру, до судових інстанцій, а також захисту Віктора Януковича, з тим, щоб мене залучили, як свідка у справі Януковича в Оболонському суді. У мене є суттєві свідчення, що можуть суттєво вплинути на весь процес», - заявив він.

Ставицький просить допитати його в суді, що розглядає справу Януковича.

Нагадаємо, в травні 2018 року Генпрокуратура завершила слідство стосовно Ставицького в справі про заволодіння резиденцією «Межигір'я» і направила обвинувальний акт до суду. Ставицький на даний момент ховається від українського правосуддя в Ізраїлі.

Як відомо президент-втікач Віктор Януковича має виступити 19 листопада для оприлюднення свого останнього слова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: