ДТП у Харкові: суд оголосив перерву для додаткових експертиз

Читать на русском
Cуд Харкова, де слухається справа про жахливу  ДТП, яка сталася в жовтні 2017 року, оголосив перерву до 7 листопада. Суддя частково задовольнив клопотання захисту.

Київський районний суд Харкова, де слухається справа про смертельну ДТП, яка сталася в жовтні 2017 року, оголосив перерву до 7 листопада.

Як пише «Слово і Діло», з посиланням на «Радіо Свобода», суд частково задовольнив клопотання захисту щодо проведення додаткових експертиз.

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

«Призначити у кримінальному провадженні додаткову комплексну судову автотехнічну експертизу та експертизу відео- та аудіозапису», – ідеться у рішенні суду.

Експертизу мають провести до 2 листопада.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg бізнесмена Геннадія Дронова й вилетів на тротуар прямо в натовп людей.

Попередньо повідомлялося, що загинули п'ятеро, ще шестеро осіб отримали травми. Пізніше кількість загиблих збільшилася до шести людей.

Відтоді минув рік, обидва водії опинилися на лаві підсудних, але винні все ще не названі.

Олена Зайцева попросила вибачення за аварію.

Геннадій Дронов своєї вини не визнає і наголошує, що він теж постраждав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: