Річниця кривавої ДТП у Харкові: люди несли квіти та свічки

Читать на русском

У Харкові на місці масштабної ДТП за участі Lexus Олени Зайцевої і Volkswagen Touareg Геннадія Дронова відбулася панахида по шістьом харків'янам, які загинули рік тому.

У Харкові на місці масштабної ДТП за участі Lexus Олени Зайцевої і Volkswagen Touareg Геннадія Дронова відбулася панахида по шістьом харків'янам, які загинули рік тому.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укрінформ.

Роковини ДТП в Харкові – шість смертей, винних немає. Гра з вогнем?18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg

Харків'яни несли квіти та свічки до місця трагедії. Серед півсотні присутніх на панахиді - потерпілі та родичі загиблих.

«Нам важливо бути разом. Хтось загинув, хтось залишився живий. На нас подвійна відповідальність: гідно прожити це життя», - говорить постраждала в ДТП Оксана Нестеренко.

За її словами, сьогодні вона відзначає свій другий день народження.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Україні відбулася одна з найбільш резонансних аварій. У самому центрі Харкова автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, на великій швидкості зіткнувся на перехресті з Volkswagen Touareg бізнесмена Геннадія Дронова й вилетів на тротуар прямо в натовп людей.

Попередньо повідомлялося, що загинули п'ятеро, ще шестеро осіб отримали травми. Пізніше кількість загиблих збільшилася до шести людей.

Відтоді минув рік, обидва водії опинилися на лаві підсудних, але винні все ще не названі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: