В Індонезії розповіли про катастрофу лайнера Lion Air

Читать на русском
Влада Індонезії вважає, літак авіакомпанії Lion Air, що зазнав катастрофи, зруйнувався від сильного удару об поверхню Яванського моря.

Влада Індонезії вважає, що літак авіакомпанії Lion Air, який зазнав катастрофи, зруйнувався від сильного удару в поверхню Яванського моря.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив у понеділок, 5 листопада, в інтерв’ю радіостанції Elshinta керівник Комітету із забезпечення безпеки на транспорті Соерджанто Таджахоно.

Катастрофа літака в Індонезії: на борту було 20 чиновників МінфінуНа борту літака Lion Air, що впав біля берегів Індонезії, були 20 чиновників Міністерства фінансів країни.

Чиновник також повідомив, що «безпосередньо в момент зіткнення з водною поверхнею двигуни працювали на повну потужність, швидкість лайнера при падінні була дуже високою». Тому радіус розльоту фрагментів літака дуже великий.

Нагадаємо, Boeing 737 Max 8 бюджетної авіакомпанії Lion Air виконував рейс JT610 із Джакарти до міста Панкалпінанг (адміністративний центр провінції Бангка-Белітунг).

Приблизно через 13 хвилин після вильоту зі столичного аеропорту з невстановленої поки що причини він звалився в Яванське море. Рятувальники визнають, що всі, хто перебував на борту загинули. Слідство поки не висуває жодних версій того, що сталося.

Нагадуємо, рятувальники знайшли рештки 105 тіл пасажирів літака Lion Air.

Також вони підняли з води всі бортові самописці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: