Катастрофа літака в Індонезії: рятувальники не знайшли живих людей

Читать на русском
Індонезійські рятувальники не знайшли живих людей на місці катастрофи літака компанії Lion Air. Нагадаємо, українців на борту не було.

Індонезійські рятувальники не знайшли живих людей на місці катастрофи літака компанії Lion Air.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє агентство dpa-international.com з посиланням на голову Національного пошуково-рятувального агентства Індонезії.

«Ми обшукали морську поверхню й не знайшли людей, які б залишилися живими», – сказав керівник пошуково-рятувального агентства.

Він також додав, що з води підняли декілька частин тіл.

Дайвери намагаються досягти фюзеляжу Boeing 737 MAX 8, що, як вважається, лежить на морському дні на глибині близько 35 метрів.

Серед пасажирів лайнера Boeing 737 авіакомпанії Lion Air, що розбився в Індонезії, були 20 чиновників Міністерства фінансів країни.

Нагадаємо, літак компанії Lion Air летів із Джакарти до міста Пангкал Пенанг. Зв'язок із літаком був втрачений через 13 хвилин. Згідно з даними служби Flightradar 24, це був Boeing 737 MAX 8.

Дані FlightRadar24 показують, що літак прискорився, втрачаючи висоту. За останні 10 секунд, записані FlightRadar24, висота польоту впала з 1478 м до 1112 м.

Громадян України не було в пасажирському літаку, який упав у море в Індонезії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: