Справа VAB банку: суд не захотів пояснювати НАБУ постанову судді

Читать на русском
Столичний райсуд відмовив Національному бюро в роз'ясненні своєї постанови, якою зобов'язали детективів ухвалити остаточне рішення в справі VAB банку.

Суд відмовив детективу НАБУ в роз'ясненні постанови, якою зобов'язали Національне бюро ухвалити остаточне рішення в кримінальному провадженні про нібито розтрату коштів ВіЕйБі банком.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Києва Вадим Сенін, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 11 вересня Солом'янський суд задовольнив скаргу адвоката Олексія Шевчука на бездіяльність НАБУ щодо нерозгляду його клопотання. Зазначеним рішенням зобов'язали посадовців ухвалити остаточне процесуальне рішення в кримінальному провадженні щодо ВіЕйБі банку.

Своєю чергою детектив подав до суду заяву про роз'яснення цього рішення. Однак, дослідивши матеріали, суд відмовив у задоволенні заяви. На його думку, ця постанова є вичерпною, зрозумілою й не потребує додаткового роз'яснення.

Раніше суд відмовлявся обмежувати НАБУ в розслідуванні справи ВіЕйБі банку. Нагадаємо, НАБУ перевірить документи правління та наглядової ради VAB банку. Також детективи обшукали квартиру, що належить фірмі Олега Бахматюка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: