ДТП у Харкові: з'ясувалося, де перебуває нарколог Зайцевої

Читать на русском
На засіданні суду в справі про ДТП на Сумській у Харкові суддя повідомив про підсумки пошуків поліцією лікаря-нарколога Федірко.

На засіданні суду у справі про ДТП на вулиці Сумській у Харкові суддя повідомив про підсумки пошуків поліцією лікаря-нарколога Федірко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на місцеві ЗМІ.

За інформацією судді, за місцем проживання Федірко не з'являлася. В один із візитів поліції двері квартири відчинила жінка, яка відмовилася представитися, але повідомила, що Федірко поїхала на непідконтрольну територію України.

Відзначимо також, що згідно з даними експертизи, Олена Зайцева, яку звинувачують у харківському ДТП, на момент аварії перебувала в стані наркотичного сп'яніння.

Як стало відомо згодом, поліція встановлює місцеперебування лікаря-нарколога Олени Федірко, яка оглядала підозрювану в смертельному ДТП в Харкові Олену Зайцеву.

Також правоохоронці розповіли про те, що Олена Зайцева, одна з учасниць ДТП в центрі міста, де загинули шестеро людей і ще шість отримали поранення, під час занять в автошколі неодноразово прогулювала уроки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: