Суд Харкова залишив Зайцеву і Дронова в СІЗО

Читать на русском
Суд Харкова залишив за гратами підозрюваних у скоєнні смертельної ДТП в Харкові - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова.

Київський районний суд Харкова залишив за гратами підозрюваних у скоєнні смертельної ДТП в Харкові - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провинуГоловна підозрювана в смертельній ДТП в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає свою провину, просить вибачення й готова нести відповідальність.

На початку засідання представники підсудних клопотали про те, щоб їхніх клієнтів відпустили під домашній арешт.

Сам Дронов заявив, що не збирається переховуватися від слідства, і запропонував віддати правоохоронцям свої паспорти. Крім того, чоловік укотре нагадав про те, що в нього хвора мати.

Адвокати Зайцевої заявили про те, що їхня підзахисна потребує якісної медичної допомоги.

Однак суддя Віктор Попрас прийняв рішення продовжити фігурантам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави ще на 60 днів.

Раніше повідомлялося, що Зайцева була під наркотиками на момент ДТП. Експертиза Міністерства охорони здоров'я встановила наявність у крові Зайцевої кодеїну і фенобарбіталу.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова сталася ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg, унаслідок чого загинули п'ятеро людей. Ще одна дівчина через тиждень померла в реанімації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: