Зайцева прогулювала курси водіння – поліція

Читать на русском
Учасниця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева неодноразово прогулювала заняття на курсах водіння.

У Харкові працівники поліції розповіли про те, що Олена Зайцева, одна з учасниць ДТП у центрі міста, де загинули шестеро людей і ще шестеро отримали поранення, під час занять в автошколі неодноразово прогулювала уроки.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 27 липня, повідомляє «Сегодня» з посиланням на дані поліції.

Смертельна ДТП в Харкові: Зайцева визнала провинуГоловна підозрювана в смертельній ДТП в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає свою провину, просить вибачення й готова нести відповідальність.

Зазначається, що під час перевірок поліцейські з'ясували, що заняття прогулювала як сама Зайцева, так і інші учні її групи. Було відкрите розслідування за статтею «Службова недбалість».

Зараз, окрім кримінальної відповідальності, автошколі загрожує позбавлення державної акредитації. В рамках розслідування з'ясовують, чи порушувало керівництво курсів норми законодавства.

Нагадаємо, декількома днями раніше адвокат просив суд за станом здоров'я звільнити зі СІЗО Олену Зайцеву.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в центрі Харкова сталася ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg, унаслідок чого загинули п'ятеро людей. Ще одна дівчина за тиждень померла в реанімації.

Обидва учасники аварії – водій Lexus Олена Зайцева та Геннадій Дронов, який був за кермом Volkswagen Touareg, – перебувають у СІЗО.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: