Українські та білоруські компанії підписали контракти на 100 мільйонів

Читать на русском
Білоруські та українські компанії, підприємства, організації підписали контракти більш ніж на $100 млн на першому Форумі регіонів України та Білорусі.

Білоруські та українські компанії, підприємства, організації підписали контракти більш ніж на $100 млн на першому Форумі регіонів України та Білорусі.

Як РФ впливає на Білорусь та чи небезпечна країна для українців?Українського журналіста затримали вночі в одному з готелів столиці Білорусі, але після відвідування відділку міліції відпустили. Про вплив РФ на Мінськ і загрозу для України поговорили з експертами.

Про це повідомив голова Білоруської торгово-промислової палати Володимир Улахович, передає білоруське агентство Белта, пише «Слово і Діло».

«Загальна сума підписаних контрактів склала $ 101 млн 545 тис. Це дуже хороший портфель, який вдалося сформувати під час форуму», - зазначив Улахович.

За його словами, нові контракти укладені практично у всіх основних галузях, в тому числі в машинобудуванні, нафтохімії, текстильній промисловості.

«Це цілий ряд підприємств, які вже традиційно працюють на українських ринках, проте є і нові партнери, нові контракти і угоди», - додав Улаховіч.

Також президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував конфлікт на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що в Мінську хочуть встановити пам'ятник Пилипу Орлику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: