Порошенко пояснив Лукашенку важливість українсько-білоруського кордону

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко заявив про важливість недопущення того, щоб Російська Федерація використала українсько-білоруський кордон.

Президент України Петро Порошенко заявив про важливість недопущення того, щоб Російська Федерація використала українсько-білоруський кордон.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу голови держави.

Білорусь готова закрити кордон з РФ – ЛукашенкоБілорусь готова запровадити контроль на кордоні з Росією, якщо Москва зі свого боку оголосить про таке рішення.

За словами Порошенка, українсько-білоруський кордон є кордоном дружби і є дуже важливим.

«Це є кордон дружби, і в жодному разі не маємо допустити, щоб для України з території Білорусі була будь-яка загроза. Ми не чекаємо, знаємо, що цього не буде, й, звичайно, ми не хочемо, щоб Росія використала Білорусь для того, щоб зайти нам у фланг», – сказав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, Порошенко та президент Білорусі Олександр Лукашенко проведуть зустріч на форумі регіонів у Білорусі. До участі та виступів на основній площадці форуму глави держав проведуть зустріч у форматі «сам на сам».

Зазначимо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що перебування українців у Білорусі можна назвати потенційно небезпечним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: