Скільки члени Кабміну заробили у вересні

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як члени Кабінету міністрів виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні підбмваємо «грошові» підсумки вересня.

На вершині рейтингу зарплат знову зміни – за підсумками минулого місяця більше всіх заробив віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, якому нарахували 105,9 тисяч гривень. У цю суму входять, зокрема, відпускні та матеріальна допомога до відпустки.

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 30 серпня до 1 жовтняМіністри за місяць дали 21 нову обіцянку, виконали 15, а 6 – провалили. Як завжди, улюблена тема – інфраструктура.

На другому місці за рівнем заробітної плати ще один віце-прем'єр – Павло Розенко, який заробив трохи більш ніж 95 тисяч гривень. На третьому місці – міністр молоді і спорту Ігор Жданов та його 92 тисячі гривень. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман традиційно заробив близько 37 тисяч гривень.

Аутсайдери рейтингу, як завжди, міністр інформаційної політики Юрій Стець (отримує лише оклад) і міністр аграрної політики Тарас Кутовий (нічого не отримує). Небагато у вересні заробила також в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун – 27,7 тисячі гривень.

Другий місяць поспіль найвища зарплата в заступника міністра економічного розвитку і торгівлі. Якщо в серпні це був Максим Нефьодов, то цього разу Михайло Тітарчук, який заробив більш ніж 158 тисяч гривень.

Детальніше – на інфографіках.

Нагадаємо, глава уряду Володимир Гройсман дав найбільше нових обіцянок у вересні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: