Кабмін вирішив підвищити ціни на газ із 1 листопада

Читать на русском
Міністр соціальної політики Андрій Рева, своєю чергою, повідомив, що в проекті держбюджету на 2019 рік закладене зростання тарифів на газ на 25 відсотків.

Кабінет міністрів вирішив підвищити ціни на газ на 23,5% із 1 листопада.

Опалювальний сезон на старті: що допоможе заощадити на комуналціОпалювальний сезон в Україні розпочнеться 15 жовтня. Комунальні тарифи продовжать зростати. Чи є варіанти заощадження, міркували експерти.

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на позачерговому засіданні Кабміну в п'ятницю, 19 жовтня, пише «Слово і Діло».

Раніше повідомлялося, що дія спеціальних зобов'язань для «Нафтогазу України» про пільги на продаж газу теплокомуненерго та облгазів була продовжена до 27 жовтня.

Як повідомлялося, Гройсман заявив, що підвищення цін на газ обійдеться «мінімальними втратами». До цього повідомлялося, що Кабмін відклав підвищення ціни на газ для населення до 18 жовтня.

Міністр соціальної політики Андрій Рева, своєю чергою, повідомив, що в проекті держбюджету на 2019 рік закладене зростання тарифів на газ на 25%.

Нагадаємо, уряд України на переговорах з МВФ досяг принципової домовленості про поступове підвищення ціни газу до рівня імпортного паритету до 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: