Скільки у вересні заробив Порошенко та працівники АПУ

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не лише за тим, як політики виконують обіцянки, але й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні подивимося, скільки за підсумками вересня отримав глава Адміністрації президента, його заступники й сам глава держави Петро Порошенко. Відзначимо, що зарплати в них усіх нижчі, ніж у деяких міністерствах.

Президент України отримав менше за всіх – 28 тисяч гривень. Нагадаємо, його зарплата повністю перераховується на благодійні цілі. Найбільше минулого місяця заробив глава Адміністрації президента Ігор Райнін – 53 тисяч 178 гривень.

Валерій Кондратюк посів друге місце в рейтингу з 49 тисячами 188 гривень. Перший заступник глави АПУ Віталій Ковальчук заробив близько 43,5 тисяч гривень, Костянтин Єлісєєв – не набагато менше.

Сергію Марченку нарахували 39,8 тисячі гривень. Із заступників менше за всіх отримав Олексій Філатов – 35 тисяч гривень, однак вся ця сума також піде на благодійність.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, які обіцянки президент України Петро Порошенко давав із 3 серпня до 4 жовтня, можна почитати в нашому дайджесті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: