У Керчі прощаються з жертвами теракту (доповнено)

Читать на русском

У Керчі прощаються з жертвами масового вбивства в коледжі. На центральну площу винесли 17 трун.
.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує «Радіо Свобода».

Оприлюднили список постраждалих під час вибуху в КерчіПостраждалі були госпіталізовані до п'яти лікарень, 13 поранених після отримання медичної допомоги вирушили додому.

На центральну площу Керчі винесли 17 трун. Сьогодні поховають 18 загиблих у керченському коледжі. Загиблого жителя села Горностаївка, мусульманина, ховатимуть за мусульманською традицією, без труни.

На площі ім. Леніна зібралися тисячі людей.

Очікуваний час церемонії прощання із загиблими складе близько 2 годин. Потім жалобна процесія пройде вулицями Кірова та Карла Маркса на центральне кладовище.

Нагадаємо, 17 жовтня пролунав вибух у Керченському політехнічному коледжі в анексованому Криму. За словами очевидців, вибух стався в приміщенні їдальні. Загинула 21 людина, частина постраждалих перебувають у реанімації.

У СК РФ заявили, що ймовірним терористом виявився 18-річний студент цього ж коледжу Владислав Росляков. Після нападу він наклав на себе руки. Його мотиви поки не відомі.

Російські правоохоронці розслідують вибух за статтею «Масове вбивство». Прокуратура АР Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом терористичного акту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: