Лікарі розповіли, як себе почувають постраждалі через теракт у Керчі

Читать на русском
Керченський теракт. У лікарнях майже 50 осіб. Чиновники кажуть постраждало значно більше, просто не всі звернулися по допомогу.

Шестеро постраждалих під час вибуху в Керченському політехнічному коледжі у вкрай важкому стані, ще сім - у важкому.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив призначений російськими окупантами «заступник міністра охорони здоров'я Криму» Микола Деркач, передає «Еспресо ТВ».

Трагедія в Керчі: теракт чи підліткова злочинність?17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму відбулося масове вбивство. Про ситуацію поговорили з експертами.

За його словами, у лікарнях 43 людини.

«З них шестеро й надалі у вкрай важкому стані, семеро - у важкому. Стан їх за ці дні не погіршився», - сказав Деркач.

За словами посадовця, медикам відомо приблизно про 65 тих, хто отримав травми під час вибуху і стрілянини в коледжі, але не всім знадобилася госпіталізація.

Раніше повідомлялося, що до медустанов Керчі й Сімферополя ушпиталені 23 людини, які постраждали від вибуху в Керченському політехнічному коледжі.

Ще 23 людини перевезли з лікарень Криму до медустанов Краснодарського краю і Москви.

Нагадаємо, 17 жовтня прогримів вибух в Керченській політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму. За словами очевидців, вибух стався в приміщенні їдальні. Жертвами вибуху стала 21 особа.

У СК РФ заявили, що ймовірним терористом виявився 18-річний студент цього ж коледжу Владислав Росляков. Після нападу він наклав на себе руки. Його мотиви поки що не відомі.

Також Ягланд розповів, хто несе відповідальність за теракт у Керчі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: