В Україні оголошено високу пожежну небезпеку

Читать на русском
Як відзначають рятувальники, через високий рівень пожежонебезпеки значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж в природних екосистемах та на відкритих територіях.

В Україні на два дні, 22-23 жовтня, оголосили надзвичайну (5 класу) пожежну небезпеку.

Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру в неділю, 21 жовтня, передає «Слово і Діло».

Як відзначають рятувальники, через високий рівень пожежонебезпеки значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях.

У той же час, за прогнозами синоптиків, завтра 22 жовтня, на більшій частині території буде сухо і сонячно. Дощі очікуються на сході, місцями сильні.

Невеликий дощ можливий у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській і Дніпропетровській областях. На решті території без опадів, прогнозують синоптики. Температура повітря вночі буде на рівні +2...+ 6 градусів, вдень очікується +8...10. Найтепліше буде в південних і східних областях, вдень там очікується до +17 градусів.

У Києві в понеділок без опадів, температура повітря вночі складе +2...+4 градуси, удень повітря прогріється до + 10...12.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 21 жовтня, на території сільгосппідприємства в селі Гаврилівка в Барвінківському районі сталася пожежа на зерноскладах.

Раніше пожежники назвали число загиблих під час пожеж українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: