Теракт у Керчі: Тернопільщина оголосила жалобу

Читать на русском
Через теракт у Керчі в Тернопільській області на знак скорботи буде приспущений державний прапор України з чорною стрічкою.

У Тернопільській області в п'ятницю, 19 жовтня, оголошений день жалоби у зв'язку із загибеллю українців в Керчі.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сайті ОДА.

Трагедія в Керчі: теракт чи підліткова злочинність?17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі в анексованому Росією Криму відбулося масове вбивство. Про ситуацію поговорили з експертами.

На знак скорботи буде приспущений державний прапор України з чорною стрічкою.

«Ця трагедія не може залишати байдужими й не може не викликати реакції, адже постраждали українці, їхні рідні та близькі. У зв'язку з цим на Тернопільщині, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Степана Барни, 19 жовтня оголошене Днем жалоби», – йдеться в повідомленні.

Також буде обмежене проведення розважально-концертних заходів на території області, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Як відомо, під час масового вбивства в Керчі загинула 21 людина. Сьогодні в місті триває церемонія прощання з 18 загиблими в коледжі.

Нагадаємо, 17 жовтня пролунав вибух у Керченському політехнічному коледжі в анексованому Криму. За словами очевидців, вибух стався в приміщенні їдальні. Загинула 21 людина, частина постраждалих перебувають у реанімації.

У СК РФ заявили, що ймовірним терористом виявився 18-річний студент цього ж коледжу Владислав Росляков. Після нападу він наклав на себе руки. Його мотиви поки не відомі.

Російські правоохоронці розслідують вибух за статтею «Масове вбивство». Прокуратура АР Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом терористичного акту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: