Трагедія в Керчі: Кличко доручив перевірити відеоспостереження у навчальних закладах

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити роботу систем відеоспостереження в усіх школах, садках та інших навчальних закладах столиці.

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити роботу систем відеоспостереження в усіх школах, садках та інших навчальних закладах столиці.

Як пише «Слово і Діло», за словами міського голови, за перевірку візьмуться всі міські служби, до попереджувальних заходів підключиться поліція.

Як мери забезпечують школи обладнаннямУкраїнські мери досить добре виконують обіцянки щодо забезпечення шкіл обладнанням. Невиконана є поки лише в мера Херсона.

Кличко нагадав, що в Києві всі дитсадки та школи обладнані системами відеоспостереження, дані з яких передаються до міського дата-центру. Цими даними користуються й правоохоронні органи.

«Я дав доручення перевірити, як працює система відеоспостереження, де в нас є слабкі місця, що потрібно доопрацювати», – резюмував він.

Нагадаємо, 17 жовтня пролунав вибух у Керченському політехнічному коледжі в анексованому Криму. За словами очевидців, вибух стався в приміщенні їдальні.

Загинула 21 людина, частина постраждалих перебувають у реанімації.

У СК РФ заявили, що ймовірним терористом виявився 18-річний студент цього ж коледжу Владислав Росляков. Після нападу він наклав на себе руки. Його мотиви поки не відомі.

Російські правоохоронці розслідують вибух за статтею «Масове вбивство». Прокуратура АР Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом терористичного акту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: