Теракт у Керчі: оприлюднили фото підозрюваного

Читать на русском

З'явилися перші фотографії підозрюваного в нападі на політехнічний коледж в анексованій Керчі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє телеграм-канал Mash у середу, 17 жовтня.

«Фотографія терориста. Цю людину в Керчі зараз шукають усі. Коли ви побачите схожого на вулиці - йдіть подалі одразу ж і зателефонуйте в поліцію», - йдеться в повідомленні.

Пізніше з'явилася друга фотографія підозрюваного. Вона була зроблена на території коледжу перед нападом. Зазначається, що в будівлю він зайшов в одному одязі, там - переодягнувся.

В орієнтуванні зазначено, що підозрюваний - хлопець 20-25 років зі світлим волоссям, який був одягнений у зелену куртку з капюшоном.

Зазначається, що в злочинця була зброя (12-й калібр) і - імовірно - вибухова речовина.

Студент коледжу, який допомагав евакуювати поранених, розповів, що один з його однокурсників бачив нападника.

«Він йшов по коридору, побачив чоловіка з автоматом і побіг від нього. Той вистрілив в іншого хлопця, а потім хотів і в мого друга, але патрони закінчилися. Друг зміг утекти, вийшов на задній двір - і тоді в коледжі прогримів вибух. Дуже багато поранених, ми всіх евакуювали через вікно», - розповів студент.

Як повідомлялося, у коледжі в Керчі спрацював вибуховий пристрій. Загинули щонайменше 10 людей, близько 50 постраждали. На місце прибули сили і засоби підрозділів ФСБ, МВС, Росгвардії і МНС. Територія біля коледжу оточена, присутні в будівлі люди були евакуйовані.

Спочатку в екстрених службах можливою причиною інциденту назвали вибух газу в їдальні, але пізніше стало відомо, що вибух у Керчі розслідують як теракт.

Кількість загиблих унаслідок теракту в коледжі Керчі збільшилась до 18.

В анексованому Криму оголосили триденну жалобу за загиблими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: