Зведення ООС: бойовики обстріляли захисників Талаківки, один військовий поранений

Читать на русском
Противник вів прицільний вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Упродовж дня, з 7 до 18 години, російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, при цьому 6 разів противник застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 17 жовтняСитуація на сході країни станом на 17 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Новотроїцьке, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Широкине», - зазначили у прес-центрі.

З мінометів калібру 120 мм ворог обстріляв захисників Талаківки, а з мінометів 82-го калібру вів вогонь по опорних пунктах наших військ в районі населених пунктів Гнутове, Лебединське та Широкине.

В ході ведення бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав легке поранення.

«У разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню у відповідь. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою», - додали військові.

Нагадаємо, у Мар'їнці та Березовому по українських захисниках вели вогонь снайпери.

Раніше Україна поставила вимогу до РФ і представників Кремля з ОРДЛО негайно скасувати підготовку так званих виборів на окупованому Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: