Україна підтвердила загибель військового США під час аварії Су-27

Читать на русском
Другим загиблим членом екіпажу у катастрофі винищувача Су-27 у Вінницькій області був військовослужбовець Повітряних сил Нацгвардії США.

Другим загиблим членом екіпажу в катастрофі винищувача Су-27 у Вінницькій області був військовослужбовець Повітряних сил Нацгвардії США.

Про це повідомляється на сторінці командування Повітряних сил ЗСУ в Facebook, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, чи скасують навчання у Вінницькій області через катастрофу Су-27Через катастрофу Су-27 біля селища Уланів загинули два пілоти, жертв серед мирного населення немає.

Ім’я загиблого американського військового не називають.

Раніше в командуванні Повітряних сил заявили, що внаслідок авіакатастрофи загинув полковник Іван Петренко, начальник авіації повітряного командування «Схід» ПС ЗСУ. Підготовлений до ведення бойових дій як інструктор у повному обсязі курсу бойової підготовки вдень і вночі в складних метеоумовах.

Нагадаємо, 16 жовтня близько 17 години в районі села Уланів (між населеними пунктами Бердичів та Хмільник) Вінницькій області розбився Су-27 ВПС України. Літак піднявся в повітря з аеродрому в Старокостянтинові для виконання навчально-бойового вильоту в межах багатонаціональних навчань «Чисте небо-2018».

Унаслідок падіння обидва пілоти загинули.

Прокуратура вилучила льотну документацію та документи на винищувач Су-27, який під час навчально-бойового польоту впав у Вінницькій області, триває допит свідків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: