Солдат-контрактник трагічно загинув у Вінницькій області

Читать на русском
Зараз на місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Вінницького гарнізону Центрального регіону України.

У Вінницькій області трагічно загинув солдат-контрактник.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України, пише «Слово і Діло».

Сумна статистика: бойові та небойові втрати в ЗСУ за час АТОЗа час проведення антитерористичної операції Збройні сили України втратили майже 4 тисячі чоловік, 1,6 тисячі з яких – не на полі бою.

«Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону була отримана інформація з однієї з військових частин про загибель в селі Велика Вулига Тиврівського району Вінницької області військовослужбовця цієї військової частини, 1988 р.н., кулеметника взводу охорони та оборони батальйону охорони», - наголошується в повідомленні.

При цьому уточнюється, що тіло молодого чоловіка було виявлено родичами повішеним сьогодні близько 04:00 за адресою проживання його дружини. Посмертної записки загиблий не залишив.

Зараз на місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Вінницького гарнізону Центрального регіону України. За фактом загибелі військового прокуратурою Вінницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, спрямовані на уточнення обставин трагічної події.

Також нагадаємо, контрактник ЗСУ торгував саморобними вибуховими пристроями.

Раніше повідомлялося, що був затриманий контрактник, котрий раніше воював за «ДНР».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: