Контрактник ЗСУ торгував саморобними вибуховими пристроями

Читать на русском
За інформацією, 43-річний контрактник ЗВСУ намагався продати цивільній особі вибухівку і боєприпаси.

Правоохоронці затримали в селі Раденськ Цюрупинського району військовослужбовця однієї з військових частин Херсонської області.

За інформацією, 43-річний контрактник ЗВСУ намагався продати цивільній особі вибухівку і боєприпаси.

Про це повідомили у військовій прокуратурі в п'ятницю, 21 вересня, пише «Слово і Діло».

За інформацією, 43-річний контрактник ЗВСУ намагався продати цивільній особі вибухівку і боєприпаси. Зокрема, під час огляду оперативники СБУ вилучили у нього близько 600 грам пластиду і тротилу, ручну гранату та два саморобні вибухові пристрої, виготовлених із ВОГ-17.

Як раніше повідомлялося, співробітники СБУ ліквідували розгалужену мережу збуту вогнепальної зброї та боєприпасів, вивезених з району проведення АТО. За інформацією спецслужби, ділок мав спільників у декількох регіонах для переправки поштою боєприпасів, вогнепальної зброї і комплектуючих до неї з району проведення антитерористичної операції. Співробітники Управління СБУ в Одеській області затримали зловмисника під час отримання чергового відправлення з пістолетом.

Під час обшуку за місцем проживання торговця правоохоронці вилучили два пістолети системи Наган, автомат Калашникова, велику кількість боєприпасів різного калібру і запчастин до бойової зброї.

Раніше СБУ викрила командування військової частини на розкраданні пального.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: