Рятувальники поки що не рекомендують місцевим жителям повертатися до Ічні

Читать на русском
Рятувальники ще не радять повертатися в Ічню жителям, які були евакуйовані в результаті пожежі на військових складах Міноборони.

Рятувальники ще не радять повертатися в Ічню жителям, які були евакуйовані в результаті пожежі на військових складах Міноборони.

Про це в ефірі «112 Україна» повідомила Ніна Луценко, представник прес-служби ДСНС в Чернігівській області, пише «Слово і Діло».

Вибухи в Ічні: де ще чекати диверсійГарантувати збереження армійських арсеналів із боєприпасами заважає брак оборонного фінансування.

Так, в ДСНС повідомили, що на території військового складу інтенсивність вибухів зменшилась і становить до трьох вибухів на годину. Візуально горіння на території арсеналу не спостерігається.

«Люди зараз повертаються, хвилюються за свої будинки, господарство. Але рятувальники ще не радять повертатися», - зазначила Луценко.

Як відзначають в прес-службі ДСНС, за 11 жовтня авіація здійснила 25 скидів води (200 т), в цілому від початку робіт - 46 скидів води (368 т). Всього до ліквідації пожежі залучено сили та засоби загальною чисельністю близько 700 осіб і 150 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС - 270 осіб, 75 одиниць техніки та 2 літаки АН-32П.

Як повідомлялося, вибухи на складах з боєприпасами поблизу міста Ічня почалися 9 жовтня близько четвертої ранку. Також в районі населеного пункту Ічня закрито повітряний простір в радіусі 30 км, призупинено рух автомобілів і потягів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: