Вибухи на артскладах під Ічнею: в поліції розповіли про руйнування

Читать на русском
Через вибухи на складах в Ічнянському районі Чернігівської області найбільше постраждало село Августівка.

Через вибухи на складах в Ічнянському районі Чернігівської області найбільше постраждало село Августівка.

Про це в середу, 10 жовтня, повідомив заступник голови Національної поліції, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич, передає «Слово і Діло».

Вибухи в Ічні. Чому в Україні знову горить склад боєприпасів?У вівторок, 9 жовтня, стало відомо про вибухи на військовому арсеналі біля населеного пункту Ічня, що на Чернігівщині.

«Понад 70 звернень, але це звернення в основному щодо пошкоджених домівок. Таких звернень буде насправді більше, тому що люди повертаються додому й бачать наявність там боєприпасів, уламків та інших пошкоджень ... Це в зоні небезпеки», – сказав Фацевич.

За його словами, найбільше пошкоджень отримала Августівка, де більшість становлять дачні будинки.

«Є пошкодження, вигорілі будинки, але звідти дуже швидко евакуювали населення. А також за допомогою підрозділів поліції буквально вчора звідти вивезли останніх пенсіонерів, які не змогли самі виїхати. Тому жертв на сьогодні немає», – сказав заступник голови Нацполіції.

Водночас перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін зазначив, що не підтвердилося жодне повідомлення про мародерство.

«Фактів мародерства немає», – сказав він.

Раніше прем'єр Володимир Гройсман заявив, що уряд виділить 100 млн грн на ліквідацію наслідків пожежі біля Ічні Чернігівської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: