Дороги під Ічнею очистили від вибухівки

Читать на русском
Працівники ДСНС очистили від вибухонебезпечних предметів усі автодороги до населених пунктів у межах 16-кілометрової зони від військового складу під Ічнею в Чернігівській області.

Працівники ДСНС очистила від вибухонебезпечних предметів всі автодороги до населених пунктів у межах 16-кілометрової зони від військового складу під Ічнею в Чернігівській області.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у п'ятницю, 12 жовтня, пише «Слово і Діло».

Вибухи на складах під Черніговом: які три кроки потрібні для неповторення9 жовтня стався вибух складу з боєприпасами поблизу міста Ічня. Людей евакуювали, а Кабінет міністрів України виділить 100 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків пожежі.

«Піротехнічними підрозділами ДСНС очищені від вибухонебезпечних предметів усі автодороги до населених пунктів у межах 16-кілометрової зони, 29 кілометрів трас ліній електропередач, 7 кілометрів трас газопроводів, територія 3 газорозподільних станцій, 3 шкіл, 3 дитячих садків, будинку для людей похилого віку, навчально-виробничого комплексу, 1 тисячі 669 домогосподарств», – ідеться в повідомленні.

Крім того, за минулу добу забезпечене реагування на 53 заявки від місцевого населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів, загалом із початку робіт відпрацьовані 144 заявки, вилучені 576 вибухонебезпечних предметів у 10 населених пунктах. Із метою організації обігріву та гарячого харчування населення в с. Дружба встановлений пункт обігріву.

Ліквідовані чотири пожежі лісового настилу біля селі Августівка та прилеглої території арсеналу на загальній площі 3,1 га. В районі надзвичайної ситуації залучені сили й засоби загальною чисельністю близько 700 осіб і 150 од. техніки, в тому числі від ДСНС 270 осіб, 75 од. техніки та 2 літаки АН-32П.

Раніше повідомлялося, що рятувальники поки не рекомендують місцевим жителям повертатися до Ічні.

Нагадаємо, в ГПУ розглядають версію теракту в Ічні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: